Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Place softened butter, cottage cheese, sugar, flour and baking powder in a bowl. You can add more vanillin, I use a couple of drops of vanilla essence to add a slight aroma.
В миску выложите размягченное сливочное масло, творог, сахар, муку и разрыхлитель. Можно добавить еще ванилин, я использую пару капель ванильной эссенции, чтобы придать легкий аромат.
Mix everything thoroughly and form a ball, put it in the refrigerator for 30 minutes.
Все тщательно перемешайте и сформируйте шар, положите его в холодильник на 30 минут.
Peel the apples and sprinkle with sugar, I also use cinnamon. Then the apples smell twice as good.
Яблоки очистите от кожуры и посыпьте сахаром, я еще использую корицу. Тогда яблоки пахнут в два раза вкуснее.
We will bake on a baking sheet. To do this, lay parchment paper on top (to prevent it from rolling, I crumple it). Then remove the base from the refrigerator and spread on a baking sheet. You should get a cake, approximately 0.8 mm.
Выпекать будем на противне. Для этого постелите сверху пергаментную бумагу (чтобы она не скатывалась, я ее мну). Затем из холодильника достаньте основу и распределите по противню. Должна получиться лепешка, примерно 0,8 мм.
Place apples in the middle and form a bag. Preheat the oven to 180 degrees and place our basket there for 40 minutes, checking periodically.
В середину выложите яблоки и сформируйте мешочек. Духовку разогрейте до 180 градусов и отправьте туда нашу корзинку на 40 минут, периодически посматривая.
Before serving, if desired, you can sprinkle the basket with powdered sugar.
Перед подачей, при желании, можно посыпать корзинку сахарной пудрой.