Rinse the rice 2-3 times until the water is more or less clear. Peel the onions and carrots. Prepare the beef: remove the veins and membranes.
Рис промойте 2-3 раза до более-менее прозрачной воды. Лук и морковь очистите. Говядину подготовьте: удалите жилы и пленки.
Cut the beef into 1 cm thick slices.
Говядину нарежьте брусочками толщиной 1 см.
Cut the carrots into thin strips.
Морковь нарежьте тонкой соломкой.
Cut the onion into thin feathers.
Лук нарежьте тонкими перышками.
Heat a deep frying pan, saucepan or cauldron. Pour in vegetable oil and add onions. Fry the onion for 3 minutes until golden brown over high heat.
Разогрейте глубокую сковороду, кастрюлю или казан. Влейте растительное масло и выложите репчатый лук. Обжарьте лук 3 минуты до золотистости на сильном огне.
Place the beef in the cauldron and fry it along with the onion for 5 minutes. The heat must be strong so that the surface of the meat “seizes” and all the juices remain inside the beef.
Выложите в казан говядину и обжарьте ее вместе с луком в течение 5 минут. Жар должен быть сильным чтобы, поверхность мяса «схватилась», и все соки остались внутри говядины.
Add carrots and cook for another 3 minutes.
Добавьте морковь и жарьте еще 3 минуты.
Turn down the heat. Season the meat and vegetables with salt and pepper. Add spices for pilaf. Stir.
Убавьте огонь. Приправьте мясо и овощи солью и перцем. Добавьте специи для плова. Перемешайте.
Pour rice into the cauldron and spread it into an even layer. There is no need to mix anything.
Засыпьте в казан рис и разровняйте его ровным слоем. Ничего перемешивать не нужно.
Pour 2 cups of cold water into the cauldron - enough to cover all the ingredients.
Влейте в казан 2 стакана холодной воды - так, чтобы покрыть все ингредиенты.
Place whole cloves of garlic or just a head cut in half inside the pilaf. Add a little salt and cover the cauldron with a lid. Cook the pilaf for about 40 minutes over low heat until the water is completely absorbed.
Выложите внутрь плова целые зубчики чеснока или сразу головку, разрезанную напополам. Немного посолите и накройте казан крышкой. Готовьте плов примерно 40 минут на медленном огне до полного впитывания воды.
Beef pilaf is ready. Serve the dish garnished with fresh cilantro.
Плов с говядиной готов. Подайте блюдо, украсив свежей кинзой.