Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Grate the egg and cheese on a coarse grater; if desired, you can add crab sticks or boiled carrots. Add garlic through a garlic press, season with mayonnaise, add herbs (I used dried dill).
Натрите на крупной терке яйцо, сыр, при желании можно добавить крабовые палочки или отварную морковку. Добавьте чеснок через чеснокодавилку, заправьте майонезом, добавьте зелень( у меня сушенный укроп).
Unroll our pita bread and spread the filling in an even layer over 2/3 of the area.
Разверните наш лаваш, выложите начинку ровным слоем на 2/3 площади.
Roll the roll, starting from the side where the filling is. Wrap in a plastic bag and place in the refrigerator for 10-15 minutes to soak.
Сверните рулет, начиная со стороны, где начинка. Оберните целлофановым пакетом и уберите в холодильник на 10-15 минут, чтобы пропиталось.
Cut into portions.
Разрежьте на порционные кусочки.
Decorate with greens.
Украсьте зеленью.