Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Rinse the cereal 2-3 times in cold water. Fry the bulgur in a preheated frying pan with sunflower oil for about 4 minutes.
2-3 раза промойте крупу в холодной воде. Обжарьте булгур в разогретой сковороде с подсолнечным маслом около 4 минут.
Chop the onion and fry until golden brown in half a frying pan.
Нарежьте лук и поджарьте до золотистого цвета на половине сковороды.
Add carrots and bell peppers, stir.
Добавьте морковь и болгарский перец, перемешайте.
Place tomato rings and crushed garlic on top.
Выложите сверху кольца помидора и раздавленный чеснок.
Pour two cups of boiling water, cover with a lid, cook over low heat for 20 minutes after the water boils. Stir.
Залейте двумя стаканами кипятка, накройте крышкой, готовьте на медленном огне 20 минут после закипания воды. Перемешайте.
Before serving, you can sprinkle with cilantro or parsley. This side dish goes well with fish and chicken.
Перед подачей можно посыпать кинзой или петрушкой. Данный гарнир отлично сочетается с рыбой, курицей.