Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut all the vegetables into slices 5-8 mm thick. Try to cut the potatoes a little thinner than other vegetables, as they take longer to cook.
Нарежьте все овощи кружочками толщиной 5-8 мм. Картофель старайтесь нарезать чуть тоньше остальных овощей, так как он готовится дольше.
Place all vegetables in a baking dish.
Выложите все овощи в форму для запекания.
In a separate container, mix tomato paste, water, garlic (finely chopped or passed through a press), spices. Add the prepared filling to the vegetables.
В отдельной емкости смешайте томатную пасту, воду, чеснок (мелко нарезанный, либо пропущенный через пресс), специи. Приготовленную заливку добавьте в овощи.
Bake for 20-30 minutes at 180 degrees. Remove the dish and sprinkle grated cheese on top. Bake for another 15-20 minutes at 180 degrees.
Запекайте 20-30 минут при температуре 180 градусов. Достаньте блюдо и посыпьте сверху натертым сыром. Запекайте еще минут 15-20 при температуре 180 градусов.
Can be served as a separate dish as a light vegetable dinner. You can also add steak (pork, beef) or poultry (baked chicken, turkey).
Подавать можно как самостоятельное блюдо в качестве легкого овощного ужина. А можно добавить стейк (из свинины, говядины) или птицу (запеченную курицу, индейку).