Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Pour water over the rice, rinse, add water again and cook the rice for 20-30 minutes, stirring.
Залейте рис водой, промойте, вновь налейте воду и варите рис в течение 20-30 минут, помешивая.
Cut the chicken fillet into cubes, roll the cubes in breadcrumbs, place in a heated frying pan and add a little vegetable oil.
Порежьте куриное филе на кубики, обваляйте кубики в панировочных сухарях, положите на разогретую сковороду и добавьте немного растительного масла.
Place the cooked rice in a separate frying pan, add a little vegetable oil, stir and fry for 10-12 minutes.
Сваренный рис выложите на отдельную сковороду, добавьте немного растительного масла, перемешайте и обжарьте в течение 10-12 минут.
Let's return to the fillet. As soon as the meat is browned (about 15 minutes after the start of frying), add diced tomatoes and peppers to the meat in the frying pan. Mix everything thoroughly. Fry for about 15 minutes. Add rice to the frying pan with meat, tomato and pepper, season with hot ground pepper and cover with a lid. Leave to simmer covered for another 10-12 minutes.
Возвращаемся к филе. Как только мясо зарумянится (примерно, через 15 минут после начала жарки), добавьте в сковороду к мясу нарезанные кубиками томат и перец. Все тщательно перемешайте. Жарьте около 15-ти минут. Добавьте на сковороду к мясу, томату и перцу рис, приправьте острым молотым перцем и накройте крышкой. Оставьте томиться под крышкой еще 10-12 минут.
The dish can be served for lunch or dinner. Since it contains a side dish, meat, and vegetables, it is a completely independent dish. Do not cool, serve hot. When serving, sprinkle the dish with herbs.
Блюдо можно подавать на обед или ужин. Так как в составе есть и гарнир, и мясо, и овощи - это вполне самостоятельное блюдо. Не остужать, подавать горячим. При подаче посыпать блюдо зеленью.