Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Pass the cottage cheese through a sieve. To do this, place 1/4 of a pack in a sieve and wipe with a spoon. Add egg, sugar, semolina and one teaspoon of flour, vanilla to the cottage cheese.
Творог пропустите через сито. Для этого по 1/4 пачки выложите в сито и протрите ложкой. Добавьте в творог яйцо, сахар, манную крупу и одну чайную ложку муки, ванилин.
Let stand for 10 minutes and form into balls, roll in flour. Over low heat in oil, fry on both sides for 4-6 minutes under a closed lid.
Дайте постоять минут 10 и сформируйте колобочки, обваляйте в муке. На слабом огне на масле обжарьте с двух сторон по 4-6 минут под закрытой крышкой.
It is especially delicious served with lingonberry sauce.
Особенно вкусно подавать с брусничным соусом.