Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the meat into small cubes, potatoes into fairly large pieces, and mushrooms can be cut as you like. Cut the onion into half rings. Grate the cheese on a fine grater, finely chop the dill.
Мясо нарежьте небольшими кубиками, картошку довольно крупными кусками, грибы можно порезать так, как вам нравится. Лук порежьте полукольцами. Сыр натрите на мелкой терке, укроп мелко нарежьте.
Heat vegetable oil in a frying pan over medium heat, add meat and onions. Stirring, fry the meat and onions until golden brown, 10 minutes. Add 100ml. water, bring to a boil, cover with a lid, reduce heat to low. Leave the meat to stew for 25-30 minutes.
В сковороде на среднем огне разогрейте растительное масло, выложите мясо и лук. Помешивая обжарьте мясо с луком до золотистого цвета 10мин. Добавьте 100мл. воды, доведите до кипения, закройте крышкой, огонь убавьте до минимума. Оставьте мясо тушится 25-30мин.
Fry the mushrooms separately until all the moisture has evaporated.
Грибы обжарьте отдельно, пока с них не выпарится вся влага.
Heat 1 tablespoon of vegetable oil in a cauldron, add the potatoes and fry them a little for 5-7 minutes.
В казане разогрейте 1столовую.ложку растительного масла, выложите картошку и немного обжарьте её 5-7 мин.
When the meat is stewed, combine it with potatoes and mushrooms. Add 50ml. water, salt, pepper to taste. Close the cauldron with a lid and simmer the roast for 15-20 minutes.
Когда мясо потушилось, соедините его с картошкой и грибами. Добавьте 50мл. воды, соль, перец по вкусу. Закройте казан крышкой и тушите жаркое 15-20мин.
When serving, sprinkle the hot roast with grated cheese and dill. You can serve it in any container, but I like to serve the roast in clay pots. It looks impressive and the dish stays hot for a long time.
При подаче посыпьте горячее жаркое тертым сыром и укропом. Подать можно в любой посуде, но мне нравится подавать жаркое в глиняных горшочках. Смотрится эффектно и блюдо долго остается горячим.