Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Grate the boiled eggs on a fine grater, add grated garlic, finely chopped dill and Tartar sauce. Mix well. Slice the cucumber thinly.
Вареные яйца натрите на мелкой терке, к ним добавьте тертый чеснок, мелко нарезанный укроп и соус Тартар. Хорошо перемешайте. Огурец тонко нарежьте.
In a dry frying pan, fry the bread slices on both sides until golden brown. If you wish, you can fry the bread in oil, then do not forget to place it on a napkin to remove excess fat.
На сухой сковороде обжарьте ломтики хлеба с двух сторон до золотистой корочки. По желанию можно обжарить хлеб на масле, тогда не забудьте выложить его на салфетку, чтобы удалить лишний жир.
Spread the egg mixture onto each piece of bread, top with fish and a slice of pickled cucumber. If desired, you can decorate the dish with dill. Ready!
Намажьте яичную смесь на каждый кусочек хлеба, сверху выложите рыбку и ломтик соленого огурца. По желанию можно украсить блюдо укропом. Готово!
This versatile snack is perfect with alcohol on a holiday table, as an addition on weekdays, or just when you want something truly tasty.
Такая универсальная закуска отлично подходит к спиртному на праздничный стол, в качестве дополнения в будние дни или просто когда хочется чего то по настоящему вкусного.