Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Mix condensed milk, butter and cocoa in a saucepan.
Смешайте в кастрюле сгущенку, сливочное масло и какао.
Heat, stirring, over low heat for about 15 minutes until the mixture thickens. Then cool to room temperature and place in the refrigerator for one hour.
Нагревайте, помешивая, на медленном огне около 15 минут, пока масса не загустеет. Затем остудите до комнатной температуры и отправьте в холодильник на один час.
While the candy mixture is cooling, lightly fry the peanuts in a dry frying pan and chop.
Пока масса для конфет охлаждается, немного поджарьте арахис на сухой сковороде и измельчите.
Grease your hands with vegetable oil and form round candies. Roll them in chopped peanuts.
Смажьте руки растительным маслом и сформируйте круглые конфеты. Обваляйте их в измельченном арахисе.
You can add filling in the form of nuts or dried fruits inside the sweets.
Можно добавить внутрь конфет начинку в виде орехов или сухофруктов.