Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Finely chop the onion and fry in a frying pan.
Нарежьте мелко лук и обжарьте на сковороде.
Add the minced meat and fry together until cooked, adding salt to taste during frying.
Добавьте фарш и обжарьте вместе до готовности, в процессе жарки посолите по вкусу.
Separately, fry the pasta in oil on all sides. Fill with boiled water completely and add salt. Stir.
Отдельно обжарьте макароны на масле со всех сторон. Залейте кипячёной водой полностью и посолите. Перемешайте.
Wait until the pasta is cooked, then combine with our prepared minced meat. The dish is ready.
Подождите, пока макароны сварятся, после этого соедините с нашим готовым фаршем. Блюдо готово.
Serve with drinks, pickles, fresh vegetables and herbs.
Подавать с напитками, и соленьями, свежими овощами и зеленью.