Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the cabbage into small cubes and place in a convenient large bowl. Add salt to the cabbage, stir, wait 1 hour, the cabbage will release juice. Squeeze the cabbage and drain off excess liquid.
Капусту нарежьте небольшими кубиками, положите в удобную большую посуду. В капусту добавьте соль, перемешайте, подождите 1 час ,капуста выделит сок. Выжмите капусту и слейте лишнюю жидкость.
Grate the carrots into long strips. Add to cabbage.
Морковь натрите на длинные полоски. Добавьте к капусте.
Add paprika, garlic, coriander, hot pepper, sugar, vinegar. Do not stir. Boil oil on the stove and pour over the cabbage. Stir. Add turmeric for a beautiful shade. Wait a few hours for the cabbage to soak.
Добавьте паприку, чеснок, кориандр, острый перец, сахар, уксус. Не перемешивайте. Вскипятите на плите масло и полейте капусту. Перемешайте. Добавьте куркуму для красивого оттенка. Подождите несколько часов, пока капуста пропитается.
Can be served garnished with herbs or onions.
Можно подавать украсив зеленью или луком.