Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the dough (each sheet into 6 parts), roll out a little. Cut the banana into slices. Place in the center of the dough.
Тесто разрежьте (каждый лист на 6 частей), немного раскатайте. Банан нарежьте кружочками. Положите в центр теста.
Pinch the edges crosswise. Brush with egg and sprinkle with sugar.
Защипните края крест на крест. Смажьте яйцом, посыпьте сахаром.
For jam puffs, roll out the dough into a rectangle, make cuts on one half, and place a spoonful of jam in the center of the other.
Для слоек с повидлом тесто раскатайте прямоугольником, на одной половине сделайте надрезы, в центр другой положите ложку повидла.
Seal the edges of the dough tightly and carefully roll it up.
Плотно залепите края теста и аккуратно сверните рулетиком.
Brush with egg.
Смажьте яйцом.
Bake for 15 minutes at 180°.
Выпекайте 15 минут при 180°.
Serve with hot tea. You can decorate with powdered sugar.
Подавайте к горячему чаю. Можно украсить сахарной пудрой.