Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Peel the banana and chop in a blender or with a fork. Add the egg and stir.
Банан очистите от кожуры, измельчите в блендере или с помощью вилки. Добавьте яйцо, перемешайте.
Add sugar and cocoa, stir.
Добавьте сахар и какао, перемешайте.
Grease the mold with oil and pour in the dough.
Форму смажьте маслом и влейте тесто.
Bake in the microwave for 5 minutes at the highest power.
Выпекайте в микроволновке 5 минут при самой высокой мощности.
Prepare the cream by mixing sugar, cottage cheese and yogurt.
Подготовьте крем, смешав сахар, творог и йогурт.
Wait for the biscuit to cool. Cut the sponge cake into 3 layers
Подождите, пока бисквит остынет. Разрежьте бисквит на 3 коржа
Lubricate the cakes with the resulting cream and honey.
Смажьте коржи получившимся кремом и медом.
Decorate the top with the remaining cream. Place in the refrigerator for an hour.
Украсьте сверху остатками крема. Поставьте в холодильник на час.
Serve chilled. If desired, you can decorate with fresh berries.
Подавать охлажденным. По желанию можно украсить свежими ягодами.