Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
First prepare the dough: dissolve the yeast in half a glass of warm milk, add 2-3 tbsp. l. sugar and one spoon of flour. Cover with a towel and put in a warm place for 20-30 minutes.
Сначала приготовьте опару : в половине стакана теплого молока растворите дрожжи, добавьте 2-3 ст. л. сахара и одну ложку муки. Накройте полотенцем и уберите в тёплое место на 20-30 минут.
To the prepared dough, add a glass of warm milk, melted but not hot butter and sifted flour.
К готовой опаре добавьте стакан тёплого молока, растопленное, но не горячее сливочное масло и просеянную муку.
Knead the dough thoroughly until it stops sticking to your hands, then add 3-4 tbsp. l. vegetable oil and knead thoroughly again. Cover with a towel and put in a warm place for another 1.5-2 hours.
Хорошенько вымесите тесто до тех пор пока оно перестанет липнуть к рукам, потом добавьте 3-4 ст. л. растительного масла и снова хорошенько вымесите. Накройте полотенцем и уберите в тёплое место ещё на 1,5-2 часа.
Punch down the risen dough and begin to form buns.
Поднявшееся тесто обомните и начните формировать плюшки.
Roll out a small piece of dough, brush with vegetable oil and sprinkle with sugar.
Небольшой кусочек теста раскатайте, смажьте растительным маслом и посыпьте сахаром.
Roll into a tube.
Сверните в трубочку.
Fold in half.
Сложите пополам.
At the fold, cut and straighten the dough.
В месте сгиба надрежьте и расправьте тесто.
Let the buns stand for another 15-20 minutes and place in a hot oven for 20-25 minutes until browned. After baking, transfer to a plate and cover with a towel.
Дайте плюшкам постоять ещё минут 15-20 и отправьте в горячую духовку на 20-25 минут до зарумянивания. После выпекания переложите на блюдо и накройте полотенцем.
The buns are ready. Soft, fragrant and very tasty! Serve with tea.
Плюшки готовы. Мягкие, ароматные и очень вкусные! Подавайте к чаю.