Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the carrots into small slices and place in boiling water.
Морковь порежьте кружочками не мелко и положите в кипящую воду.
Trim the leeks, peel them, cut them lengthwise and wash them
Лук-порей обрежьте, почистите, разрежьте вдоль и помойте
Place in a pot of soup.
Положите в кастрюлю с супом.
Cut the pumpkin coarsely and add it to the soup.
Тыкву режьте крупно и положите в суп.
Cook for 15 minutes.
Варите 15 минут.
Then wash the spinach leaves and add to the soup.
Затем листья шпината помойте и добавьте в суп.
Salt the soup. Cook for another 5 minutes.
Посолите суп. Сварите еще 5 минут.
Beat with a blender.
Взбейте блендером.
When serving the soup, you can add olive oil if desired.
При подаче супа можно по желанию добавить оливковое масло.