Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Using an immersion blender or a regular blender, puree the turkey breast, onion, egg and spices.
С помощью погружного или обычного блендера превратите в фарш грудку индейки, лук, яйцо и специи.
Add washed short-grain rice to the minced meat, “knead” the resulting mass thoroughly and leave for 20 minutes.
Добавьте в фарш промытый круглозерный рис, хорошенько «вымесите» полученную массу и оставьте на 20 минут.
Form balls and place them on a heated pan, ladle, or frying pan, after greasing any of the above dishes with a drop of olive oil.
Сформируйте шарики и положите их на разогретую: либо кастрюлю, либо ковшик, либо сковородку, предварительно смазав любую из вышеперечисленной посуды каплей оливкового масла.
Fry the meatballs over high heat on both sides for 30 seconds to 1 minute, then pour in two glasses of warm water so that the water completely covers the meatballs and the rice can absorb the required amount of liquid for swelling. Add tomato paste. Then cover for 30-40 minutes on low heat. Once ready, let the meatballs sit under the lid and enjoy their divine smell.
Обжарьте тефтели на высоком огне с двух сторон по 30 секунд- 1 минуте, затем залив двумя стаканами тёплой воды, чтобы вода полностью покрывала тефтели и рис мог впитать необходимое количество жидкости для разбухания. Добавьте томатную пасту. Затем под крышку на 30-40 минут на медленный огонь. После готовности дайте тефтелям постоять под крышкой и насладиться своим божественным запахом.
The dish can be decorated with fresh herbs.
Блюдо можно украсить свежей зеленью.