Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
First, boil the eggs hard. Cook for 6 minutes, drain, cover with ice water, and peel. Grate eggs, crab sticks, garlic, cheese on a fine grater. Add enough mayonnaise to spread on the pita bread.
Для начала отварите яйца вкрутую. Варите 6 минут, слейте воду, залейте ледяной водой, очистите. Яйца, крабовые палочки, чеснок, сыр натрите на мелкой тёрке. Добавьте майонез, достаточно, чтобы можно было намазать на лаваш.
Spread the pita bread, spread the filling over the entire surface, and roll it up. Cut into pieces of approximately 2 cm, no less, with a sharp knife. To prevent the filling from being squeezed out, lightly pierce the roll with the tip of a knife.
Расстелите лаваш, намажьте начинку по всей поверхности, скрутите. Нарежьте кусочками примерно 2 см, не меньше, острым ножом. Чтобы не выдавливалась начинка, остриём ножа слегка проткните рулет.
Before serving, keep in the refrigerator for at least 10 minutes. You can sprinkle a little fresh dill on top.
Перед подачей подержите хотя бы минут 10 в холодильнике. Можно сверху немного насыпать свежий укроп.