Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Pour water over the beef with bone, bring to a boil, skim off the foam and simmer over low heat for 2 hours. Then remove the beef from the soup, leaving only the broth.
Мясо говядины с косточкой залейте водой, доведите до кипения, снимите пену и варите на медленном огне 2 часа. Затем уберите говядину из супа оставив только бульон.
Add chopped potatoes and coarsely grated carrots to the broth. Cook for 15 minutes.
В бульон отправьте нарезанную соломкой картошку и натертую на крупной терке морковь. Варите 15 минут.
At this time, boil 3 eggs until tender, cool, grate on a coarse grater.
В это время отварите до готовности 3 яйца, остудите, натрите на крупной терке.
Cut the sorrel (I used frozen) into chunks, add to the broth, and as soon as it boils, immediately remove from the heat.
Щавель (у меня замороженный) порежьте купно, добавьте в бульон, как только закипит сразу снимайте с огня.
Serve hot with sour cream and fresh herbs.
Подавайте горячим со сметаной и свежей зеленью.