Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Wash the vegetables and peel them. Cut the potatoes and onions into cubes, grate the carrots on a coarse grater.
Помойте овощи, очистите от кожуры. Нарежьте картофель и лук кубиками, морковь натрите на крупной тёрке.
Wash the vegetables and peel them. Cut the potatoes and onions into cubes, grate the carrots on a coarse grater.
Помойте овощи, очистите от кожуры. Нарежьте картофель и лук кубиками, морковь натрите на крупной тёрке.
Add minced meat to the pan and fry for another 10 minutes.
Добавьте в сковороду фарш и жарьте ещё 10 минут.
Next, add the potatoes to the pan and fry for another 5 minutes.
Следующим в сковороду отправляйте картофель и жарьте ещё минут 5.
Add seasoning with chopped garlic to the pan and simmer the entire contents in the released meat juice for 20 minutes. If there is not enough juice and it has evaporated quickly, then pour 150 milliliters of water into the frying pan. In this case, you can add additional salt to taste.
Добавьте в сковороду приправу с нарезанным чесноком и тушите все содержимое в выделившемся мясном соке 20 минут. Если сока мало и он быстро выпарился, то налейте в сковороду 150 миллилитров воды. В этом случае можно дополнительно добавить соль по вкусу.
Before serving, decorate the dish with herbs! This is both healthy and will add some summer brightness to your dinner!
Перед подачей на стол украсьте блюдо зеленью! Это и полезно и добавит летней яркости в Ваш ужин!