Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Pour water into a saucepan and add salt. Rinse the chicken fillet under water and cook in a saucepan for 15 minutes. Remove the fillet to a board, cut into cubes, and place back in the pan. Peel the onion and cut it into small cubes. Peel the carrots and grate them. Place the onions and carrots in the broth and cook for 10 minutes over medium heat.
Залейте воду в кастрюлю, подсолите. Куриное филе промойте под водой, варите в кастрюле 15 минут. Достаньте филе на доску, порежьте кубиками, положите обратно в кастрюлю. Почистите лук, порежьте его мелкими кубиками. Морковь почистите, потрите на терке. Лук и морковь положите в бульон, варите 10 минут на среднем огне.
Add spinach, ground pepper, herbs, reduce heat. Add finely chopped garlic along with the spinach, stir the soup, remove from heat and let simmer, covered, for 10 minutes.
Добавьте шпинат, молотый перец, зелень, огонь убавьте. Вместе со шпинатом добавьте мелко нарезанный чеснок, перемешайте суп, уберите с огня и дайте настояться под крышкой 10 минут.
It is advisable to serve in a beautiful plate; you can sprinkle ground pepper and fresh herbs on top.
Подавать желательно в красивой тарелочке, сверху можно посыпать молотым перцем и свежей зеленью.