Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Beat the eggs with a fork and add salt.
Яйца взбейте вилкой и посолите.
Cut the vegetables into small cubes.
Овощи порежьте мелким кубиком.
Pour the eggs into a heated greased frying pan and immediately distribute the chopped tomato and pepper on top. Fry for 2 minutes over medium heat.
На нагретую сковородку смазанную маслом влейте яйца и сразу сверху распределите порезанные помидор и перец. Жарьте 2 мин на среднем огне.
Then carefully move the still uncooked pancake, vegetables side up, onto a flat plate. I simply tip the pancake onto the plate over the edge of the pan.
После аккуратно переместите ещё неготовый блин овощами вверх на плоскую тарелку. Я просто стряхиваю блин на тарелку через край сковородки.
Return the pan to the heat and use a plate to flip the pancake, vegetable side up, onto the pan. Fry for 2-4 minutes until done.
Верните сковородку на огонь и с помощью тарелки переверните блин овощной стороной на сковородку. Обжаривайте 2-4 минуты до готовности.
Cut the pancake into portions, you can sprinkle with herbs. Serve hot.
Разрежьте блин на порции, можно посыпать зеленью. Подавайте горячим.