Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Add sugar and yeast to warm water and set aside for 5 minutes. Then add flour, salt and butter, knead the dough until smooth, cover with a towel or lid and leave in a warm place until the dough doubles in size. This takes 40-60 minutes. While the dough is resting, cut into the filling. It can be anything you like. Once the dough has risen, roll out the dough and arrange the filling. Bake in an oven preheated to 240 degrees until done.
В тёплую воду добавьте сахар и дрожжи и отставьте на 5 минут. После добавьте муку, соль и масло, замешайте тесто до однородности, прикройте полотенцем или крышкой и оставьте в тёплое место пока тесто не увеличится в два раза. На это уходит 40-60 минут. Пока тесто настаиваться нарежьте начинку. Она может быть любой на ваш вкус. После того как тесто подошло, раскатайте тесто и разложите начинку. Выпекайте в разогретой до240 градусов духовке до готовности.
Before serving, cut the pizza into 8 pieces and serve hot.
Перед подачей разрежьте пиццу на 8 частей и подавайте на стол горячей.