Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Add flour, sugar and baking powder to the semolina. Mix well.
В манную крупу добавьте муку, сахар и разрыхлитель. Хорошо перемешайте.
Core and finely chop apples
Яблоки очистите от сердцевин и мелко нарежьте
Line a baking sheet with parchment (you can use a baking mat) and grease with butter. Spread a layer of dry mixture evenly on top.
Противень застелите пергаментом (можно использовать коврик для выпечки), смажьте сливочным маслом. Сверху равномерно выложите слой сухой смеси.
Place a second layer of chopped apples. Add a layer of dry mixture.
Вторым слоем выложите нарезанные яблоки. Насыпьте слой сухой смеси.
Place a layer of berries (fresh or frozen) and sprinkle the remaining dry mixture on top.
Выложите слой ягод (свежие или замороженные) и насыпьте сверху оставшуюся сухую смесь.
Cut the butter into small cubes and place on top of the bulk pie.
Сливочное масло нарежьте маленькими кубиками и выложите поверх насыпного пирога.
Bake in a preheated oven at 180 degrees for 45-50 minutes, until cooked (a crispy crust forms on top).
Выпекайте в разогретой духовке до 180 градусов 45-50 минут, до готовности (сверху образуется хрустящая корочка).
Before serving, cool the pie and sprinkle with powdered sugar. Bon appetit!
Перед подачей на стол пирог охладите, можно посыпать сахарной пудрой. Приятного аппетита!