Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Heat a frying pan and grease it with oil. Cut the breast into small pieces and place in a well-heated frying pan. Add salt and pepper, lightly fry, and then simmer over low heat for 15-20 minutes, stirring occasionally.
Разогрейте сковороду и смажьте её маслом. Грудку порежьте на небольшие кусочки и выложите в хорошо разогретую сковороду. Посолите, поперчите, слегка обжарьте, и далее тушите на медленном огне 15-20 минут, периодически помешивая.
Pour in the soy sauce and simmer for 5 minutes.
Вылейте соевый соус, тушите 5 минут.
Add tomato paste, stir, and simmer again for another 5 minutes.
Добавьте томатную пасту, перемешайте, и снова тушите ещё 5 минут.
Peel the onion, cut into half rings and pour into the pan. Mix all the contents of the pan well, add half a mug of water. Simmer the dish under a closed lid over low heat for 15-20 minutes.
Почистите лук, порежьте полукольцами и высыпьте в сковороду. Всё содержимое сковороды хорошо перемешайте, добавьте пол кружки воды. Тушите блюдо под закрытой крышкой на тихом огне 15-20 минут.
Before serving, you can sprinkle with finely chopped herbs if desired. The dish goes well with different types of side dishes.
Перед подачей на стол по желанию можно посыпать мелко нарубленной зеленью. Блюдо прекрасно сочетается с разными видами гарниров.