Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the pork into pieces, marinate with tomato paste and Provençal herbs. Add a spoonful of olive oil and salt, as well as ground pepper to the marinade. Leave the pork for a couple of hours.
Свинину порежьте кусочками, замаринуйте с томатной пастой и прованскими травами. В маринад добавьте ложку оливкового масла и соль, а также молотый перец. Оставьте свинину на пару часов.
Fry the pork in a frying pan with oil for 15 minutes.
Обжарьте свинину на сковороде с маслом, 15 минут.
Add chopped carrots to the meat, stir and fry for another 10 minutes.
Добавьте к мясу порезанную морковь, перемешайте и жарьте ещё 10 минут.
While the meat is roasting, boil the orzo pasta separately in salted water. It cooks for 15 minutes. Add orzo to pan. Mix everything and keep on fire for another 5 minutes. Ready!
Пока мясо жарится, отварите отдельно пасту орзо в подсоленной воде. Варится она 15 минут. Добавьте орзо на сковороду. Все перемешайте и подержите на огне ещё 5 минут. Готово!
Place the finished dish on plates and serve warm. Garnish with fresh herbs.
Готовое блюдо разложите по тарелкам и подавайте в тёплом виде. Украсьте свежей зеленью.