Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Prepare shortbread dough. Beat the egg with sugar, add melted butter and flour, knead the dough. Distribute the dough into the mold and put it in the refrigerator.
Приготовьте песочное тесто. Яйцо взбейте с сахаром, добавьте растопленное сливочное масло и муку, замешайте тесто. Распределите тесто по форме, уберите в холодильник.
Prepare the filling. Beat eggs with sugar, add melted butter, lemon zest and juice. Mix everything and add starch.
Приготовьте начинку. Взбейте яйца с сахаром, добавьте растопленное сливочное масло, цедру и сок лимона. Все перемешайте и добавьте крахмал.
Pour the filling into the dough. Place in the oven at 200 degrees for 30-35 minutes.
Залейте начинку в тесто. Отправьте выпекаться в духовку при 200 градусах на 30-35 минут.
Sprinkle with cinnamon sugar before serving. Garnish with lemon wedges.
Перед подачей посыпьте сахарной пудрой с корицей. Украсьте дольками лимона.