Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the bread into small cubes. Beat the eggs and mix with the bread. Add some salt.
Хлеб нарежьте маленькими кубиками. Яйца взболтайте и перемешайте с хлебом. Посолите.
Place bread mixed with eggs on a preheated and greased frying pan. Smooth out into a thin layer.
На разогретую и смазанную маслом сковородку выложите хлеб, смешанный с яйцами. Разровняйте в тонкий слой.
Brown the bread layer for 3 minutes. Turn it over. Reduce heat to low. Spread the sauce on top of the toasted bread cubes, place thin slices of tomatoes, thinly sliced ham, and bacon.
Подрумяньте хлебный слой в течении 3 минут. Переверните. Убавьте огонь до маленького. Сверху поджаренных кубиков хлеба намажьте соус, уложите тонкие слайсы помидоров, тонко порезанную ветчину, бекон.
Add olives. Sprinkle generously with grated cheese.
Добавьте оливок. Щедро посыпьте тёртым сыром.
Cook over low heat until the cheese is completely melted. Sprinkle with herbs.
Готовьте на маленьком огне, до полного расплавления сыра. Посыпьте зеленью.
Serve the casserole hot, cut into segments like pizza. Add your favorite sauce.
Запеканку подавайте горячей, порезанной на сегменты, как пиццу. Добавьте любимый соус.