Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Dissolve the yeast in warm water. Add salt, sugar, butter and flour.
Растворите дрожжи в тёплой воде. Добавьте соль, сахар, масло и муку.
Knead the dough for 5 minutes and place under the lid for 30 minutes, longer if possible.
Вымешивайте тесто минут 5 и поставьте под крышку на 30 минут, можно и дольше.
Divide the dough into 2 parts.
Разделите тесто на 2 части.
Roll out the dough, spread with sauce, add filling.
Раскатайте тесто, намажьте соусом, выложите начинку.
First place parchment paper on a baking sheet and grease it with oil.
Предварительно положите на противень пергамент и смажьте его маслом.
Bake for 10 minutes.
Выпекайте 10 минут.
Before serving, cut into desired number of pieces.
Перед подачей разрезать на нужное количество кусочков.