Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Chop the onion.
Нарежьте лук.
Add egg, spices, onion to the minced meat, mix.
Добавьте в фарш яйцо, специи, лук, перемешайте.
Place the frying pan over medium heat. Pour in oil.
Поставьте сковородку разогреваться на средний огонь. Налейте масло.
Put the water for the side dish, I have pasta, put it in boiling water.
Поставьте воду для гарнира, у меня макароны, их засыпаем в кипящую воду.
Form cutlets, or, to save time, immediately spoon them into a frying pan like pancakes and fry them on both sides. Bon appetit!
Сформируйте котлеты, либо, чтобы сэкономить время, сразу ложкой выкладывайте, как оладушки, на сковороду, обжарьте с двух сторон. Приятного аппетита!
Before serving, carefully lay out the side dish and place the cutlet next to it. You can also chop the tomato.
Перед подачей аккуратно выложите гарнир и рядом положите котлетку. Также можно нарезать помидорку.