Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Beat the egg.
Взбейте яйцо.
Add yogurt, sour cream, salt. Mix everything thoroughly.
Добавьте йогурт, сметану, соль. Все тщательно перемешайте.
Add flour and knead into a stiff dough.
Добавьте муку и замешайте тугое тесто.
Divide the dough into two halves, and roll out both parts of the dough.
Разделите тесто на две половины, и раскатайте обе части теста.
Form the pie using any fruit filling you have in the house. I used canned, baked apples.
Сформируйте пирог, используя любую фруктовую начинку, которая у вас есть в доме. Я использовала консервированные, печеные яблочки.
Bake in the oven at 180 degrees for 20 minutes. Bon appetit.
Выпекайте в духовке, при температуре 180 градусов 20 минут. Приятного аппетита.
Before serving, I carefully coat everything with butter. The dough becomes softer.
Перед подачей я тщательно все промазываю сливочным маслом. Тесто становится мягче.