Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the pumpkin, meat and onion into cubes.
Нарежьте тыкву, мясо и лук кубиками.
Fry the onion in a frying pan in a small amount of vegetable oil for 5 minutes.
Обжарьте лук на сковороде в небольшом количестве растительного масла в течение 5 минут.
Add meat to the pan and fry for 5 minutes.
Добавьте в сковороду мясо и обжарьте в течение 5 минут.
Add pumpkin to the pan and fry for another 10 minutes.
Добавьте в сковороду тыкву и обжаривайте ещё 10 минут.
If desired, you can add salt to taste, but I prefer not to add salt. You can put dinner on plates and invite your family into the kitchen!
При желании можно добавить соль по вкусу, но я предпочитаю не солить. Можно раскладывать ужин на тарелки и звать семью на кухню!
Before serving, decorate the dish with herbs! The aroma and juiciness of this dish will leave the most pleasant memories in your home for a long time! And your family will ask you to cook this wonderful pumpkin with meat again!
Перед подачей на стол украсьте блюдо зеленью! Аромат и сочность этого блюда надолго оставят в вашем доме самые приятные воспоминания! А домашние будут просить приготовить эту замечательную тыкву с мясом ещё раз!