Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the pumpkin, carrots, onions and potatoes into small pieces.
Тыкву, морковь, лук и картофель порежьте небольшими кусочками.
Place the vegetables in a pan, add olive oil and add water so that there is 1-1.5 cm of water above the vegetables.
Положите овощи в кастрюлю, добавьте оливкового масла и залейте водой так, чтоб над овощами был 1-1,5 см воды.
Bring water to a boil and cook for 25-30 minutes until all ingredients are soft.
Доведите воду до кипения и варите 25-30 минут до мягкости всех ингредиентов.
Puree the prepared vegetables in a blender, add cream and bring to a boil.
Измельчите в пюре готовые овощи блендером, добавьте сливки и доведите до кипения.
Cut the Dorblu cheese into small cubes. When serving, place cheese on top.
Нарежьте сыр дорблю мелкими кубиками. При подаче выложите сыр сверху.
Before serving, in addition to cheese, you can decorate the soup with pumpkin seeds or croutons.
Перед подачей, помимо сыра, можно украсить суп тыквенными семечками или гренками.