First, I make homemade minced pork and beef, adding 300 grams of fried onions without oil, salt and pepper to taste.
Сначала я делаю домашний фарш из свинины и говядины, добавляя 300 грамм жареного без масла лука, соль и перец по вкусу.
Chop the onions, carrots, peppers, and fry them.
Нарежьте лук, морковь, перец, сделайте зажарку.
Cook wild rice until half cooked.
Сварите дикий рис до полуготовности.
Remove seeds from bell peppers.
Очистите болгарский перец от семечек.
Chop the greens - dill or parsley, take what you like best. Mix minced meat, frying, rice, herbs, salt, pepper to taste.
Нарежьте зелень – укроп или петрушку, берите, что больше нравится. Смешайте фарш, зажарку, рис, зелень, соль, перец по вкусу.
Stuff the peppers with the filling.
Нафаршируйте перцы начинкой.
Place over medium heat and simmer the peppers for about 40 minutes.
Поставьте на средний огонь и тушите перцы примерно минут на 40.
Serve hot and garnish with herbs before serving.
Подавать горячими и украсить зеленью перед подачей.