Prepare all ingredients
Подготовьте все ингредиенты
Cut the chicken into strips and marinate in a mixture of soy sauce and orange zest and juice for 7 minutes.
Нарежьте курицу на полоски, замаринуйте в смеси соевого соуса и цедры и сока апельсина на 7 минут.
Wash and dry the greens and tomatoes.
Помойте и высушите зелень и помидоры.
Heat a frying pan, dip the meat in the breading and fry for a minute on each side. Place the meat on a wire rack to drain off excess oil and allow the chicken to cool.
Разогрейте сковородку, обмакните мясо в панировку и обжаривайте по минуте с каждой стороны. Выложите мясо на сетку, чтобы стекло лишнее масло и курица остыла.
Fry nuts and sesame seeds in a dry frying pan.
На сухой сковородке обжарьте орехи и кунжут.
Place lettuce, tomatoes and avocado on a plate and add meat. Sprinkle the salad with nuts and sesame seeds.
На тарелку выложите листья салата, помидоры и авокадо, положите мясо. Посыпьте салат орехами и кунжутом.