Prepare all ingredients
Подготовьте все ингредиенты
Cut off the top of the garlic, place it on foil, pour in vegetable oil and salt. Then wrap the garlic in foil and place in the oven for 20-25 minutes at 190°C.
Срежьте верх чеснока, выложите его на фольгу, полейте растительным маслом и посолите. Затем замотайте чеснок фольгой и отправьте в духовку на 20-25 минут при температуре 190 °С.
While the garlic is in the oven, take the butter and cut it into slices. Finely chop the dill and place everything together in a bowl. Add some salt.
Пока чеснок находится в духовке, возьмите сливочное масло и нарежьте его на ломтики. Мелко нарежьте укроп и отправьте все вместе в миску. Посолите.
Squeeze the garlic into a bowl along with the oil and dill, mash well with a fork until smooth.
Чеснок выдавите в миску вместе с маслом и укропом, хорошо разомните вилкой до однородной консистенции.
Brush the bread with the resulting garlic butter. Place it in the oven at 200°C.
Смажьте хлеб получившимся чесночным маслом. Отправьте его в духовку при температуре 200 °С.