Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the onion into quarter rings, fry in vegetable oil, add chopped garlic and a little butter. Pour in the chicken broth and simmer the onion in it until soft, adding broth periodically.
Репчатый лук нарежьте на четверть кольца, обжарьте на растительном масле, добавьте рубленый чеснок и немного сливочного масла. Влейте куриный бульон и тушите в нем лук до мягкости, периодически доливая бульон.
Add a couple of sprigs of thyme and leave to simmer.
Добавьте пару веточек тимьяна, оставьте тушиться.
Remove the thyme, place the onion in a saucepan, pour in the chicken broth and cream. Add some salt.
Уберите тимьян, переложите лук в сотейник, влейте куриный бульон и сливки. Посолите.
Make the roux: fry the flour in butter. Add a little roux to the onions and stir. Partially purée the onion soup, leaving some of the onion intact.
Сделайте ру: на сливочном масле обжарьте муку. Добавьте немного ру к луку, перемешайте. Частично пюрируйте луковый суп, оставив часть лука целой.
To serve, toast the baguette in the oven and top with cheese at the end. Serve the soup in a deep bowl with croutons.
Для подачи подсушите в духовке багет, в конце посыпьте сыром. Подавайте суп в глубокой тарелке с гренками.