Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the onions into small cubes, chop the white part of the green onions. Peel the carrots and celery stalk and chop into small pieces.
Репчатый лук нарежьте мелкими кубиками, белую часть зеленого лука нарубите. Морковь и стебель сельдерея очистите, некрупно нарежьте.
Heat all the vegetables in a saucepan with butter. Pour in chicken broth and salt.
Все овощи прогрейте в сотейнике на сливочном масле. Влейте куриный бульон, посолите.
Make the roux: fry the flour in butter. Add a little roux to the soup and stir.
Сделайте ру: на сливочном масле обжарьте муку. Добавьте немного ру в суп, перемешайте.
Cut the cod fillet into medium cubes and add to the soup. Add cream and a little water if necessary. Add defrosted mussels and heat through.
Филе трески нарежьте средними кубиками, добавьте в суп. Влейте сливки и немного воды при необходимости. Добавьте размороженные мидии, прогрейте.
Mix the egg yolk with milk and flour, pour in a little soup to warm it up, then return everything to the soup. Boil for a couple of minutes.
Желток яйца смешайте с молоком и мукой, влейте немного супа, чтобы прогреть, затем верните все в суп. Проварите пару минут.
Serve the soup in a deep bowl.
Подавайте суп в глубокой тарелке.