Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Coarsely chop the onion.
Репчатый лук крупно нарежьте.
Make minced meat from beef and onions, add crushed black pepper and salt, beat. Form the minced meat into meatballs and boil them in boiling water.
Из говядины и лука сделайте фарш, добавьте дробленый черный перец и соль, отбейте. Сформируйте из фарша фрикадельки, отварите их в кипящей воде.
Grind the walnuts in a blender.
Грецкие орехи измельчите в блендере.
Cut half an onion into small cubes and fry in vegetable oil. Chop the garlic and chili pepper and add to the onion.
Половинку репчатого лука нарежьте мелкими кубиками, обжарьте на растительном масле. Чеснок и перец чили нарубите и добавьте к луку.
Peel the pomegranate, add chopped nuts, fry everything together. Pour in the narsharab and a little meatball broth, add salt. Place meatballs in sauce and heat through.
Гранат очистите, добавьте измельченные орехи, обжарьте все вместе. Влейте наршараб и немного бульона от фрикаделек, посолите. Выложите в соус фрикадельки и прогрейте.
When serving, sprinkle the dish with cilantro and green onions, garnish with pomegranate and narsharab sauce.
При подаче посыпьте блюдо кинзой и зеленым луком, украсьте гранатом и соусом наршараб.