Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Sort the chicken liver and pour boiling water over it, leave for a while. Boil chicken hearts and stomachs in salted boiling water with the addition of peppercorns.
Куриную печенку переберите и залейте кипятком, оставьте на время. Куриные сердечки и желудки отварите в подсоленной кипящей воде с добавлением перца горошком.
Then drain the water, remove unnecessary vessels from the offal and divide the ventricles in half. Cut the liver into pieces of the same size.
Затем слейте воду, уберите из субпродуктов ненужные сосуды и поделите желудочки пополам. Печенку нарежьте на кусочки такого же размера.
Cut the onion into small cubes and fry with vegetable oil. Add chicken giblets to the onions and fry everything together.
Репчатый лук нарежьте мелкими кубиками, обжарьте с растительным маслом. Добавьте к луку куриные потрошки, обжарьте все вместе.
Salt, sprinkle with ground coriander and utskho-suneli, add garlic and chili pepper.
Посолите, посыпьте молотым кориандром и уцхо-сунели, добавьте чеснок и перец чили.
Serve kuchmachi with cilantro and pomegranate seeds.
Подавайте кучмачи с кинзой и зернами граната.