Lay out all the ingredients.
Разложите все ингредиенты.
Heat a frying pan and grease it with oil. Cut the onion into small pieces and fry until golden brown for 10 minutes.
Разогрейте сковороду и смажьте её маслом. Лук нарежьте небольшими кусочками и обжарьте до золотистого цвета 10 минут.
Place minced meat in a frying pan, mix with onion, salt and pepper, add bay leaf. Fry lightly for 5 minutes.
Выложите в сковороду фарш, перемешайте с луком, посолите, поперчите, добавьте лавровый лист. Слегка обжаривайте 5 минут.
Pour water into the pan and simmer everything under a closed lid for 25 minutes until the water evaporates.
Влейте в сковороду воду и тушите всё под закрытой крышкой 25 минут, пока вода не испарится.
While the minced meat is stewing, boil the pasta, strain the water through a colander and put it back into the pan, adding a small piece of butter.
Пока тушится фарш, отварите макароны, процедите через дуршлаг от воды и положите обратно в кастрюлю, добавив небольшой кусочек сливочного масла.
Place the finished minced meat into the pan with the pasta and mix everything thoroughly.
Готовый фарш переложите в кастрюлю с макаронами и тщательно всё перемешайте.
Sprinkle with fresh herbs and grated cheese.
Посыпьте свежей зеленью и тёртым сыром.