Lay out all the ingredients in front of you. Wash and peel the pumpkin, remove the peel and seeds. You will need 300 g of pulp.
Разложите все ингредиенты перед собой. Тыкву помойте и очистите, удалите кожуру и семечки. Понадобится 300 г мякоти.
Melt dark chocolate in a double boiler and add soft butter. Mix well.
На водяной бане растопите темный шоколад и добавьте мягкое сливочное масло. Хорошо перемешайте.
At the same time, put the pumpkin to boil, cook for 7 minutes. Cool and puree with a blender.
Параллельно поставьте вариться тыкву, варите 7 минут. Остудите и пюрируйте блендером.
Mix dry ingredients: flour, salt, baking powder, cocoa.
Смешайте сухие ингредиенты: муку, соль, разрыхлитель, какао.
Separately, beat eggs with sugar and vanilla sugar.
Отдельно взбейте яйца с сахаром и ванильным сахаром.
Mix the chocolate mixture, eggs and dry ingredients, add vegetable oil, pumpkin puree, cinnamon.
Смешайте шоколадную смесь, яйца и сухие ингредиенты, добавьте растительное масло, пюре тыквы, корицу.
Stir until smooth and pour the mixture into the mold.
Перемешайте до однородности и выложите массу в форму.
Bake in an oven preheated to 180°C for 40 minutes, until dry.
Выпекайте в заранее разогретой до 180°C духовке 40 минут, до сухой спички.
Serve cool. Sprinkle with powdered sugar.
Подавайте остывшим. Посыпьте сахарной пудрой.