Lay out all the ingredients in front of you. Wash and peel the vegetables.
Разложите все ингредиенты перед собой. Овощи помойте и очистите.
Clean and gut the fish, trim off any excess, and rinse well under running water.
Очистите и выпотрошите рыбу, обрежьте всё лишнее, хорошо промойте под проточной водой.
Cut the fish carcass crosswise into pieces and add salt. Place on a baking sheet pre-greased with vegetable oil.
Нарежьте тушку рыбы поперёк на кусочки, посолите. Выложите на предварительно смазанный растительным маслом противень.
Cut eggplants, tomatoes, bell peppers into slices. Place the vegetables between the pieces of carp, also spread them all over the baking sheet and on top of the fish in several layers.
Нарежьте кружочками баклажаны, помидоры, болгарский перец. Уложите овощи между кусочками сазана, также разложите по всему противню и поверх рыбки в несколько слоёв.
Pour mayonnaise on top, sprinkle with finely chopped herbs and bake in the oven at 200°C for 30-40 minutes, depending on the size of the fish pieces.
Сверху полейте майонезом, посыпьте мелко нарезанной зеленью и отправьте запекаться в духовку при 200°C на 30-40 минут в зависимости от размера кусочков рыбы.
Serve alongside vegetables. You can also complement the dish with a side dish of rice, buckwheat, potatoes, etc.
Подавайте вместе с овощами. Можно также дополнить блюдо гарниром из риса, гречки, картофеля и т.д.