Prepare all food and utensils.
Подготовьте все продукты и посуду.
Cut out the legs of the champignons, chop them finely and fry them in a frying pan with minced meat, onions, carrots and garlic.
Вырежьте у шампиньонов ножки, мелко их нарежьте и обжарьте на сковороде с фаршем, луком, морковью и чесноком.
At the end of frying, add cream and stir.
В конце жарки добавьте сливки и перемешайте.
Simmer for 2 minutes under the lid.
Тушите 2 минуты под крышкой.
Stuff the mushroom caps with this filling and place in an oven preheated to 180˚C for 40 minutes.
Нафаршируйте шляпки грибов этой начинкой и поставьте в разогретую до 180˚C духовку на 40 минут.
5 minutes before ready, sprinkle with cheese and serve.
За 5 мин до готовности присыпьте сыром и подавайте.
Before serving, sprinkle with fresh herbs to decorate this dish.
Перед подачей присыпьте свежей зеленью, она украсит это блюдо.