Thaw the dough according to the instructions on the package. Rinse the raspberries. Separate the yolk from the white. Preheat the oven to 180°C.
Тесто разморозьте, согласно инструкции на упаковке. Малину сполосните. Желток отделите от белка. Духовку разогрейте до 180 °С.
Divide the puff pastry into 6 squares.
Слоеное тесто разделите на 6 квадратов.
Place a teaspoon of jam and one berry in the center of each square.
В центр каждого квадрата выложите по чайной ложке джема и одной ягоде.
Form the envelopes: connect opposite corners to each other and pinch the edges. Leave the puff pastries at room temperature for 20 minutes to allow them to “distance” a little.
Сформируйте конвертики: соедините противолежащие углы друг с другом и защипните края. Оставьте слойки на 20 минут при комнатной температуре, чтобы они немного «расстоялись».
Brush the puff pastries with egg yolk and bake in the oven for 20-25 minutes.
Смажьте слойки яичным желтком и отправьте выпекаться в духовку на 20-25 минут.
Sprinkle the finished puff pastries with powdered sugar and decorate with fresh raspberries. Bon appetit.
Готовые слойки посыпьте сахарной пудрой и украсьте свежей малиной. Приятного аппетита.