Prepare all ingredients. Wash and peel the vegetables.
Подготовьте все ингредиенты. Овощи помойте и почистите.
Remove seeds from peppers.
Очистите перцы от семечек.
Finely chop the onion and carrots for frying. Divide into 2 parts, add tomato to one part. Sauté both parts until golden brown in a frying pan.
Мелко нарежьте лук и морковь для зажарки. Разделите на 2 части, в одну часть добавьте томат. Обе части пассеруйте до золотистого цвета на сковороде.
Add the part without tomato to the minced meat. Also add rice. Season to taste.
Часть без томата добавьте в фарш. Также добавьте рис. Приправьте по вкусу.
Stuff the peppers.
Начините перцы.
Place the peppers in the pan. Add water to the second part of the frying and pour it over the peppers. Cook for about an hour on low heat.
Положите перцы в кастрюлю. Во вторую часть зажарки добавьте воды и залейте этим перцы. Готовьте около часа на слабом огне.
Sprinkle with herbs before serving.
Перед подачей посыпьте зеленью.