Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Boil the rice until done. To do this, add water in a ratio of 1:1.5, bring to a boil and simmer for 20 minutes. Cool.
Рис отварите до готовности. Для этого залейте водой в пропорции 1:1,5, доведите до кипения и варите на медленном огне 20 минут. Остудите.
Finely chop the onion, garlic and pepper.
Лук, чеснок и перец мелко нарежьте.
Fry vegetables in vegetable oil for 3 minutes.
Обжарьте овощи на растительном масле 3 минуты.
Add rice to the pan, stir and fry together for 5 minutes.
Добавьте на сковороду рис, перемешайте и жарьте вместе 5 минут.
Move the rice to the side and beat in the egg, immediately mix the yolk and white.
Сдвиньте рис в сторону и вбейте яйцо, сразу же смешайте желток и белок.
Once the egg has set, mix it with the rice, add soy sauce, mix again and heat everything together for 3 minutes.
Как только яйцо схватится, перемешайте его с рисом, добавьте соевый соус, еще раз перемешайте и прогрейте все вместе 3 минуты.
Serve as a main dish or side dish. Can be supplemented with fried egg and vegetables.
Подавайте как основное блюдо или гарнир. Можно дополнить жареным яйцом и овощами.