Prepare all food and utensils. Instead of lettuce leaves, you can use a mixture of lettuce, romaine, iceberg, arugula, at your discretion and taste.
Подготовьте все продукты и посуду. Вместо салатных листьев можно взять смесь салатов, романо, айсберг, руккола, на свое усмотрение и вкус.
Cut the tomato and mozzarella into circles
Нарежьте помидор и моцареллу кружками
Place arugula on a plate
На тарелку выложите руколу
Place tomato-cheese-tomato-cheese, etc. in a circle on top of the arugula.
Поверх руколы выложите по кругу помидор-сыр-помидор-сыр и т.д.
Top with balsamic vinegar and soy sauce. Place in the refrigerator to steep for 15 minutes.
Полейте сверху бальзамическим уксусом и соевым соусом. Уберите в холодильник настаиваться на 15 минут.
If desired, you can place a little pesto in the center of the plate before serving.
По желанию перед подачей можно положить в центр тарелки немного песто.