Prepare all food and utensils.
Подготовьте все продукты и посуду.
Peel the peppers and wash them.
Почистите перцы, помойте.
Rinse the rice under cold water.
Промойте рис под холодной водой.
Peel the onion and chop finely.
Лук почистите и мелко нарежьте.
Mix the minced meat, onion and rice, add salt to taste, and you can add dried garlic if desired.
Смешайте фарш, лук и рис, добавьте соли по вкусу, можно по желанию добавить сушеного чеснока.
Stuff the peppers well and place them neatly in a saucepan. Mix water with tomato paste, add salt to taste and pour into a saucepan with peppers.
Нафаршируйте хорошенько перчики и сложите аккуратно в кастрюлю. Смешайте воду с томатной пастой, посолите по вкусу и залейте в кастрюлю с перчиками.
Place the pan over medium heat for 60 minutes.
Поставьте кастрюлю на средний огонь на 60 минут.
Serve the peppers hot with plenty of sour cream. Add fresh herbs and chopped garlic.
Подавайте перцы горячими с большим количеством сметаны. Добавьте свежей зелени и измельченный чеснок.