Prepare all food and utensils. To prepare this dish, you can use any parts of the chicken or cook the whole chicken. If you have a lot of meat, then prepare more ingredients for the marinade, observing the proportions.
Подготовьте все продукты и посуду. Для приготовления этого блюда можно брать любые части курицы или приготовить курицу целиком. Если мяса у вас много, то для маринада приготовьте больше ингредиентов, соблюдя пропорции.
Mix honey, mustard, soy sauce and seasonings.
Смешайте мед, горчицу, соевый соус и приправы.
Coat the chicken well with the marinade and leave in the marinade for at least 30 minutes, or better yet for an hour and a half.
Курицу хорошо обмажьте маринадом и оставьте в маринаде минимум на 30 минут, а лучше на полтора часа часа.
Bake the marinated meat in the oven at 180˚C for 40 minutes, monitoring the degree of readiness.
Промариновавшееся мясо зппекайте в духовке при 180˚C 40 минут, контролируя степень готовности.
Serve as a hot dish with any side dish. When cold, this meat is very good in sandwiches.
Подавайте как горячее блюдо с любым гарниром. В холодном виде это мясо очень хорошо в бутербродах.